Palautusehdot

Verkkokaupan kankaat ovat mittaan leikattuja mittatilaustuotteita eikä niillä ole vaihto-tai palautusoikeutta. Tämä on Kilpailu- ja kuluttajaviraston etämyyntiehtojen säännöstön mukainen päätös..

Voit palauttaa vain valmistuotteita, kuten ompelutarvikkeita tai tyynyjä.

  • Jos haluat perua tekemäsi verkkokauppaostoksen, sinun on ilmoitettava tästä myyjälle selkeällä tavalla viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta tai sopimuksen tekemisestä. 

  • Palautuksesta ei aiheudu sinulle kustannuksia. 
  • Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ei riitä. Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää, että ilmoitus on tehty. Voit ilmoittaa perumisesta myös ennen tavaran toimittamista. Voit tehdä peruuttamisilmoituksen sähköpostilla tai yhteyslomakkeella, mikä löytyy nettisivuilta. Saat siitä vahvistuksen sähköpostilla.
  • Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona). Rahat palautetaan viimeistään 14 päivän sisällä. Jos olet maksanut ostoksesi esimerkiksi verkkopankissa, summa on palautettava ilmoittamallesi pankkitilille. Luottokorttimaksu hyvitetään vastaavasti luottokortille.
  • Myyjä saa kuitenkin pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes hän on saanut tavaran takaisin tai kun olet osoittanut esimerkiksi palautuskuitilla lähettäneesi tavaran takaisin myyjän ilmoittamaan osoitteeseen.